Iuliana Doroftei, amanta miliardarului Daniel Dines, este însărcinată. Fondatorul UiPath va deveni tată a doua oară

Daniel Dines, fondatorul UiPath, se pregătește să devină tată pentru a doua oară, însă nu cu soția sa, ci cu Iuliana Doroftei, femeia cu care se pare că trăiește o poveste de dragoste secretă. Iuliana, cunoscută publicului ca fostă câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”, este însărcinată, iar miliardarul dorește să își asume public relația lor, precum și responsabilitatea pentru noul membru al familiei.

Evenimentul fericit în viața personală a lui Daniel Dines este umbrit de complexitatea situației, deoarece soția sa nu pare dispusă să renunțe la relație, iar amanta așteaptă finalizarea divorțului pentru a oficializa cuplul lor, dorind chiar să întemeieze o familie alături de noul venit.

Iuliana Doroftei se pregătește să aducă pe lume copilul în primăvara anului viitor, dezvăluind astfel faptul că este gravidă, inclusiv prin postări pe rețelele sociale. Imaginile postate pe Instagram, în care apare pe un iaht în costum de baie, au stârnit observații cu privire la schimbarea în aspectul său fizic, iar unele întrebări au vizat chiar posibilitatea unor implanturi mamare. Iuliana a negat această variantă, dar a confirmat implicit vestea despre sarcină, menționând că este normal să acumuleze câteva kilograme în perioada respectivă.

„Întotdeauna voi fi sinceră cu urmăritorii mei. În pozele vechi de pe feed aveam 48, maxim 50 kilograme, acum am 56-57, e normal să se pună peste tot. Nu aș avea de ce să nu recunosc dacă îmi pun implanturi”, a scris Iuliana Doroftei într-un mesaj adresat comunității sale online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here