Verdict final în cazul morții îndrăgitului actor Matthew Perry. Care e cauza decesului

Actorul Matthew Perry, celebru pentru rolul său ca Chandler Bing în seria de succes „Friends”, a avut cauze multiple ale morții sale, potrivit anchetei oficiale închise recent de către Departamentul de Poliție din Los Angeles și Biroul Medicului Legist din Los Angeles. Informațiile au fost dezvăluite de People, iar detaliile sunt disponibile și pe site-ul biroului medicului legist.

Potrivit sursei oficiale, moartea lui Perry a fost provocată de „efectele acute” ale ketaminei, un anestezic cunoscut și pentru utilizarea sa în tratarea depresiei. Alți factori, cum ar fi „înecul”, „boala coronariană” și „efectele buprenorfinei” (un medicament prescris pentru combaterea dependenței de opioide), au contribuit, de asemenea, la deces.

Actorul a fost găsit inconștient în jacuzzi-ul său pe 28 octombrie, iar decesul său a fost declarat la fața locului. La momentul respectiv, poliția a exclus ipoteza crimei.

Matthew Perry a fost deschis în privința luptei sale împotriva dependențelor și a problemelor legate de substanțe, dezvăluind aspecte ale acestei bătălii în autobiografia sa „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” publicată în 2022.

În ciuda trecerii sale premature, moartea lui Matthew Perry lasă o amprentă importantă asupra industriei cinematografice și a fanilor din întreaga lume. Familia, prietenii și colegii își exprimă condoleanțele, iar comunitatea își amintește cu afecțiune contribuția actorului la cultura pop și succesul memorabil în „Friends”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here