Ikea retrage un produs defect: vă arde telefonul sau alte electrocasnice

Retailerul Ikea a anunțat retragerea de pe piață a unui anumit tip de încărcător USB, ÅSKSTORM 40W gri închis, articol cu numărul 50461193, din cauza unei defecțiuni la cablul de încărcare care prezintă riscul de a provoca arsuri termice și electrocutare. Compania încurajează toți posesorii acestui produs să înceteze utilizarea imediată și să contacteze Ikea pentru a primi rambursarea integrală a sumei plătite.

Într-un comunicat, Ikea subliniază că siguranța clienților este prioritatea principală, iar retragerea de pe piață a încărcătorului USB este o măsură preventivă pentru a evita orice incidente nedorite. Se specifică că cablul de alimentare al încărcătorului se poate deteriora în urma utilizării îndelungate sau a îndoirii repetate, ceea ce ar putea duce la riscul de arsuri termice și electrocutare.

Încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis poate fi identificat prin numărul de model ICPSW5-40-1, care poate fi găsit pe eticheta de pe partea din spate a încărcătorului. Toți clienții care returnează acest produs vor primi banii înapoi, conform politicii de rambursare a Ikea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here