Vasile Cîtea, guru galactic

 

Chiar dacă are oleacă mai mult bun simț decît alt bătăuș pesedist, karatistul Costel Adăscăliței, boxerul-deputat Vasile Cîtea se resimte și el, uneori, de pe urma pumnilor primiți cîndva în ring. Și nu doar cînd vine vorba de subiecte politice, ci și cînd Vasîli sare gardul PSD-ului și fuge osmotic spre fuziunea supremă și consubstanțială cu Universul.

Nu, nu vă temeți, n-am mîncat măselariță, doar încercam să descriu o postare de pe Facebook a lu’ Vasîli, ceva în care era vorba de Dumnezeu și un fel de bortă în Univers, sau cam așa ceva, că nu era poza clară și nici marțienii ăia n-a vrut să-mi ieksplikeze, că cică era grăbiți să prindă microbuzu’ de Halva Centauri, sau de Probota, că nu vorbea iei prea klar.

Deci, Vasîli, îți spun cu simpatie, ca la un băiet mai năcăjît di la mini din sat : nu ti puni cu marțienii, cî au aciia un croșeu galactic di ti ie Gagarin cu Salvarea. Nu Gagarin Stănescu, iel n-are Salvare spațială, di rusu’ ’ceala mort zic, cari o înviet di Sfîntu’ Inokentie Boxerianul, apărătorul băieților inocenți.

Ahaa, rinocenții îs al’șeava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here