Un nebun terorizează toată comuna Mogoşeşti

În loc să stea acolo unde îi este locul, şi anume într-o clinică specializată, un cetăţean cu grave probleme psihice din comuna ieşeană Mogoşeşti locuieşte în casa părintească şi îngrozeşte, prin modul său de comportament, întreaga comunitate. De fiecare dată când a fost internat, Constantin Popa, în vârstă de 63 de ani, nu a fost reţinut mai mult de câteva ore, după care cadrele medicale de la instituţiile abilitate l-au lăsat să plece acasă… Nici mama sa nu ştie ce să-i mai facă, de frica fiului său aceasta mutându-se într-o anexă a locuinţei şi strecurându-i mâncare pe un gemuleţ… Bărbatul a renunţat să mai urmeze tratamentul prescris, a săpat o groapă în mijlocul casei şi foloseşte acest locaş atât pentru a-şi face nevoile fiziologice, cât şi pentru a dormi.

Îngroziţi de comportamentul lui Constantin Popa, localnicii au solicitat ajutorul poliţiei, dar nici oamenii legii nu se mai încumetă să-i calce pragul acestuia, de fiecare dată când l-au dus la o clinică fiind acuzaţi de nebun că… i-au băut sângele.
Vecinii îşi aduc aminte că, în urmă cu 20 de ani, Popa ar fi violat un copil, în urma acestui gest fiind părăsit de soţie. De atunci, bărbatul a luat-o razna, iar cum nimeni nu pare să găsească o situaţie viabilă pentru a-l ţine izolat, va teroriza şi pe viitor toată suflarea comunei Mogoşeşti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here