Târgul de Carte LIBREX revine în Palas. Primăvara iubitorilor de lectură aduce noutăți editoriale, prețuri promoționale și întâlniri cu autori, în Atrium

Cea de-a 29-a ediție a Târgului de Carte LIBREX Primăvara cărților la Iași” revine în Atriumul Palas, de miercuri până duminică, cu propuneri pentru cititorii de toate vârstele. Peste 70 de edituri din România vor fi prezente în cadrul evenimentului cu noutăți, prețuri promoționale, prezentări de carte, vor organiza întâlniri cu autori, dar și multe alte surprize. Vino în această săptămână la Palas și descoperăTârgul de Carte LIBREX!

Ediția de anul acesta a Târgului de Carte LIBREX vine cu o nouă tematică: „Pagini cu hărți pentru regăsirea prin cuvinte”. Timp de cinci zile, în perioada 10 – 14 aprilie 2024, cititorii și iubitorii de cărți găsesc în Atriumul Palas Iași o galerie fermecătoare formată din cele mai cunoscute edituri din România. Cei interesați vor putea achiziționa cărți, unele la prețuri promoționale, dintr-o diversitate de domenii de specialitate, precum: beletristică, artă, știință, IT, medicină, comunicare, psihologie, dezvoltare personală, religie, istorie, drept, economie, cărți pentru copii, enciclopedii etc.

În cadrul Târgului vor avea loc peste 40 de lansări, prezentări de carte ale editurilor și conferințe susținute de personalități din mediul academic și cultural, iar studenți de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași vor susține momente artistice pentru cei prezenți. Printre cei care vor conferenția se numără și: Pr. Constantin Necula, Adrian Papahagi, Alexandru Vlad Ciurea, Pr. Francis Doboș șiAdrian Cioroianu. Programul evenimentelor poate fi consultat online, pe site-ul: www.targuldecartelibrex.ro.  

Mai mult, în cadrul Târgului de Carte LIBREX „Primăvara cărților la Iași” va avea loc și decernarea premiilor Librex, eveniment care va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 13.00.

Târgul de Carte poate fi vizitat în fiecare zi, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Acesta este organizat de S.C. SEDCOM LIBRIS S.A. și Organizația Patronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here