STENOGRAME Vedetă de la Insula Iubirii, traficată într-un bordel din Austria. Tânăra a fost salvată de un fost boxer celebru

În anul 2014, Roxana R. din Bacău, cunoscută pentru participarea la emisiunile Insula Iubirii și Burlacul, a devenit protagonistă a unei povești de coșmar, când a devenit victima unei grupări de trafic de persoane prin metoda „Loverboy”. Tânăra a ajuns să lucreze într-un bordel din Austria patronat de o româncă măritată cu un cetățean austriac.

Femeile din acest bordel erau obligate să stea dezbrăcate și încălțate cu pantofi cu toc, așteptând să fie „alese” de clienții clubului. Refuzul clienților era interzis, iar încasările erau strict monitorizate. Viața lor era o succesiune de reguli restrictive și presiuni constante.

„Nu aveam voie niciodată să refuzăm un client. Dacă am fi refuzat, am fi fost date afară”, mărturisește una dintre victimele traficului.

La rândul ei, o altă româncă traficată în bordelul respectiv a relatat: „Fiecare dintre noi primise un prosop de baie, dar nu aveam voie să îl folosim pentru a ne acoperi zonele intime, puteam doar să ne așezăm pe el. De asemenea, nu aveam voie să refuzăm vreun client, aceasta era condiția clubului. În situația în care am fi refuzat, am fi fost date imediat afară din club.”
Pentru a putea avea un control eficient în ce privește încasările victimelor, traficanții de persoane le obligau ca, la sfârşitul fiecărei zile, să fotografieze bonul de încasare a sumelor de bani obţinute de la clienți.
Victimă: Da!
Traficant de carne vie: Te-am sunat. Ai muncit până acuma mereu?
Victimă: Daa.
Traficant de carne vie:  Da’ pe Whatsapp, tot nu te-ai conectat, nu?
Victimă: Poftim?
Traficant de carne vie: Tot nu te-ai conectat la internet, nu?
Victimă: Da’ nu am mai încercat. Da’ oricum vă pun poza. Mâine vă pun cu ce am făcut astăzi, nu? Nu v-am pus până acuma. Pot să vă comunic şi prin telefon dacă vreţi.
Traficant de carne vie: Ce-ai făcut ieri?
Victimă: 30…300.
Traficant de carne vie: 300, ieri?
Victimă: Da.
Traficant de carne vie: Nu e bun deloc la ce lume a fost.
Traficant de carne vie: Nu mai vorbi. Hai… Fă azi 1.000.
Victimă: Cum?
Traficant de carne vie: Fă 1.000, azi.
Victimă: 1.000 nu ştiu dacă pot, da’ un pic mai mult, trebuie.
Traficant de carne vie: Te pupă tata atunci.

Cu toate acestea, destinul avea să-i surâdă Roxanei când a întâlnit pe Daniel Dăncuță, un fost boxer român cu o poveste de viață impresionantă.

Daniel, îndrăgostit de Roxana, a devenit salvatorul ei. A sprijinit-o să scape de rețeaua de traficanți, încurajând-o să depună plângere la Poliție. În 2017, traficanții au fost condamnați la 83 de ani de închisoare.

După acest coșmar, Roxana a ales să își refacă viața și să se expună publicului prin participarea la două show-uri matrimoniale, unde a devenit cunoscută și apreciată de public.

Sursa – Gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here