VIDEO Bărbat filmat când scoate din portbagaj trei pui de câine și îi abandonează. Poliția îl caută

Un act de cruzime asupra animalelor a fost surprins de camerele de supraveghere în comuna Aghireş, județul Cluj. Un individ  a fost filmat în timp ce scoate trei pui de câine din portbagajul mașinii și îi abandonează pe marginea unei străzi. Polițiștii din Cluj au luat imediat atitudine și au început investigațiile pentru identificarea și aducerea lui în fața legii.

În înregistrarea postată de reprezentanții asociației pentru protecția animalelor „Andreea & Benji’s happy dogs”, un individ este surprins abandonând trei pui de câine. Șoferul mașinii, identificată ca un Peugeot gri cu numărul de înmatriculare CJ90RUX, oprește pe marginea drumului, coboară din vehicul, își pune mănuși și scotește pe rând cei trei căței din portbagaj, lăsându-i la voia sorții.

Asociația pentru protecția animalelor lansează un apel către comunitatea locală și online pentru a sprijini ancheta și pentru a aduce acest individ fără inimă în fața justiției. Cei trei pui de câine, singuri și dezorientați, au fugit de la fața locului.

Poliția județeană Cluj a anunțat că a demarat verificări pentru identificarea individului și luarea măsurilor legale împotriva sa. Inspectoratul de Poliție Cluj se angajează să aducă autorul acestui gest crud în fața justiției și să asigure că astfel de acte de cruzime nu rămân nepedepsite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here