Spitalul mobil va salva viețile moldovenilor care se luptă cu Covid-19

Presedintele CJ, Maricel Popa, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care precizat ca lucrere de amenajare a spitalului mobil au intrat pe ultima suta de metri:

“Stimați ieșeni, toate modulele care alcătuiesc spitalul mobil pentru tratarea pacienților infectați cu Covid- 19 au ajuns la Iași, deși piedicile care ne-au fost puse nu au fost puține! Astfel, pot spune că am intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește amenajarea acestei unități medicale: de luni se vor realiza toate procedurile vamale, vor fi descărcate containerele, iar după aceea va începe montarea modulelor nou-venite, de către specialiștii puși la dispoziție de firma turcă.

Așa cum am promis, vom avea la Iași cel mai modern spital modular, cu 250 de paturi, dintre care 104 vor fi destinate terapiei intensive. Unitatea medicală va fi de cinci ori mai mare decât oricare dintre spitalele pe care încă le pregătește guvernul, aici având posibilitatea să-i tratăm pe pacienții din zona noastră în cele mai bune condiții.

Readuc în atenție faptul că circul pus în scenă de peneliști, duminica trecută, nu își avea locul! Este de-a dreptul inuman și rușinos să îți faci campanie electorală pe spatele unor pacienți care se luptă să supraviețuiască! Știu că în spatele teatrului de joasă speță s-a aflat ministrul ieșean Costel Alexe, personaj de la care nu mă mai aștept la nimic bun, dovedind de-a lungul timpului că nu are scrupule și că minciuna îi curge prin vene, însă îmi pun încrederea în capacitatea ministrului Tătaru de a judeca singur gravitatea situației și de acționa spre binele cetățenilor. Astfel, sper ca Ministerul Sănătății să autorizeze cât mai repede unitatea medicală de la Iași, prin intermediul Direcției de Sănătate Publică, dând astfel o șansă la viață pacienților infectați cu Covid-19 din toată Moldova!

În ceea ce privește comportamentul de mahala al lui Costel Alexe și dorința arzătoare a acestuia de a face rău pe unde trece și de a arunca în permanență cu noroi în stânga și în dreapta, pot spune un singur lucru: nu îi voi răspunde cu grosolănii pentru că nu îmi stă în caracter, nu voi intra în dispute sterile, ci voi alege să îmi continui activitatea pentru ieșeni și pentru comunitatea noastră! Eu am ales să las în urma mea investiții și proiecte! Costel Alexe este liber să lase în urma lui mizerii și acuze nefondate, dovedind astfel cât de nesemnificativ este în lumea administrației și a politicii.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here