Caz de coronavirus la Poli Iași

Un nou caz de coronavirus în Liga 1: Rodny Lopes Cabral de la Poli Iași a fost confirmat pozitiv. Moldovenii erau programați să joace astăzi, de la ora 15:30, cu Academica Clinceni, însă meciul nu se va mai disputa.

Poli Iași a anunțat că fundașul dreapta va reface testul. „Testul respectivului jucător va fi refăcut acum. Rezultatul este așteptat peste aproximativ 5 ore”, anunță moldovenii pe Facebook.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat pentru GSP.ro că duelul Academica Clinceni – Poli Iași nu se va mai juca astăzi.

„Meciul se amână sigur! Am înțeles că jucătorul se va mai testa o dată, dar, dacă nu avem un alt rezultat, nu ne vom asuma niciun risc. Partida nu se va juca. Acum, e prematur să vorbim despre o altă dată, pentru că va începe o anchetă epidemiologică.

Echipa se află acum în București și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Fotbalistul testat pozitiv va pleca la Iași cu ambulanța, iar ceilalți vor călători separat”, a declarat oficialul LPF pentru GSP.ro.

Ulterior, Liga a comunicat oficial ca prima partidă de azi din Liga 1 nu se va mai juca:

Fotbalistul din lotul lui Mircea Rednic s-a simțit rău în urmă cu o săptămână, dar rezultatul testului a fost negativ.Înainte de această etapă, jucătorii lui Poli Iași au făcut noi teste, iar rezultatul jucătorului a fost unul pozitiv, după cum au confirmat pentru GSP.ro surse din club.

Rodny Lopes Cabral (fundaș dreapta, 25 de ani) a venit la Poli Iași în iulie 2019. În acest sezon, a jucat 22 de partide, ultima cu Viitorul, pe 20 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here