Site-ul de împroșcat fecale al lui Chirica, partener media al Primăriei Iași

Dezvăluire a jurnaliștilor de la Reporter de Iași: Chirica face linșaj mediatic cu Știrea de Iași, printr-un off-shore ascuns în America. Bani negri, practici primitive. 

„Primarul Iașului este primul baron din România care beneficiază de un instrument de propagandă cu finanțare mascată într-un paradis fiscal, fără acționari la vedere. Linșajele mediatice din Știrea de Iași sunt grotești. Victimele acestor derapaje nici n-au pe cine da în judecată, articolele nu sunt semnate, nu există casetă redacțională, nu există un administrator asumat. Site-ul încalcă legislația românească în domeniul editării de presă, dar Iașul e o junglă în care oamenii legii s-au recuzat în fața lui Mihai Chirica.”, se arată în articolul publicat în ediția de astăzi a Reporteris.

7IAȘI a descoperit că Știrea de Iași este partener media al Primăriei Municipiului Iași deși site-ul încalcă legislația românească în domeniul editării de presă. Mihai Chirica neagă dovezile evidente ale legăturii cu această publicație fantomă. Spre exemplu, pe afișele care promovează evenimentele primăriei, sigla Știre de Iași apare în rândurile partenerilor media. Primarul Mihai Chirica a afirmat într-un răspuns oferit reporterilor 7IAȘI că „s-au pus singuri pe afiș”. Este o minciună sfruntată din moment ce Primăria Iași a comandat afișele și toate elementele grafice de pe acestea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here