Senatorul USR Marius Bodea: ”2024, Anul unei Mari Răscruci”

Se încheie un an dificil, care ne-a pus pe toți la încercare. Am trecut prin momente grele, care ne-au solicitat toate forțele, care ne-au testat rezistența, atât la nivel personal, cât și la nivel de comunitate, ca societate.

În 2023, peticele cusute statului în ultimele trei decenii s-au rupt și structura din spatele său s-a arătat mai șubredă ca oricând. Au fost prea multe situații în care complicitățile, proasta organizare și deciziile greșite ale reprezentanților autorităților au creat victime. Au fost prea multe situații care ne-au stârnit revolta, care ne-au înfuriat. 

2024 este, și din această perspectivă, un an crucial pentru România. Un an istoric, îndrăznesc să spun, pentru că alegerile pe care le vom face în următoarele 12 luni vor determina drumul pe care va merge România în continuare. Vor arăta dacă vrem în continuare un stat șubred, condus de corupți și incompetenți sau ne mobilizăm și mai încercăm o dată cu oameni care chiar au expertiză, care au un trecut educațional și profesional impecabil.

Datoria noastră este să menținem România pe calea europeană pe care am intrat în 2007 și care este singura ce ne garantează bunăstare și pace. Într-o lume cu tot mai multe pericole, în care amenințările cresc, le suntem datori copiilor noștri, dar și nouă, să rămânem la adăpostul pe care-l reprezintă Uniunea Europeană și NATO.

Poporul român a arătat că știe să aleagă înțelept atunci când totul părea pierdut, că știe să se mobilizeze atunci când viitorul nostru este pus la îndoială de politicieni populiști sau vânduți.

De aceea, intru în 2024 cu încrederea că vom fi cu toții, în cele din urmă, de partea bună a istoriei și vom alege înțelept.

Vă mulțumesc că ați fost buni cetățeni, vă sunt recunoscător că v-ați implicat, alături de mine, în lupta pentru o administrație care să fie, cu adevărat, una pentru comunitate, nu pentru câțiva „deștepți”.

Întâlnirile cu voi m-au alimentat, discuțiile pe care le-am avut, față în față sau virtual, m-au învățat.

Vă urez un an prosper, care să vă aducă multe bucurii, pe care să-l treceți sănătoși și care să rămână în memoria voastră ca un an bun.

La mulți ani!

Marius BODEA
Senator USR de Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here