Să rîdem cu PMP Iași

Două mari chestii a dat patriei, în ultimele zile, turma PMP Iași : un june James Blond de Bahlui și o zicere despre funie în casa spînzuratului. Pe junele James Blond îl cheamă Marius Lucian Lupu și tocmai a fost ales șef național al tineretului ( b ) ovin PMP-ist. Iar zicerea e a deputatului Movilă, bulibașul PMP local.

De ce James Blond ? Se vede din poza cu chistol pusă di băiet pi feisbuku’ lui. Dar de ce junele inginer Lupu e pus de partid în Consiliul de Administrație al Spitalului de Neurochirugie ? Ca să-l ajute pe șeful lui, Movilă, să nu-și mai muște singur urechea, ori să scape de glanda craniană a leorbăielii ieftine ? Slabă nădejde. Mai bine are grijă ce face cu chistolul, că dacă-l nimerește pe Movilă, deputatul o să-și muște  nasul , nu urechea.

Se pare însă că, auto-mușcat sau nu, Movilă s-a pălit singur cu leuca. Altfel, n-ar vorbi despre cei care ,, fac legi pentru infractori ,, . Deși, la mintea năcăjitului tractorist de la Țibănești, e posibil să fi uitat că însuși Traian Băsescu spunea, acum ceva ani, la sediul DNA, că deputații care vor scutirea de impozite a unor fabrici de bere ,, fac legi pentru infractori ,, . Iar Movilă era printre semnatarii acelei legi, de pe urma căreia statul pierdea niște miliarde. Asta ca să nu mai vorbim de  actuala complicitate a PMP-iștilor bahluiezi cu primarul Chirica, cercetat de DNA.

Concluzia : Petrică, Petrică, / Fă lampa mai mică,/ Că-ți filează, nulică …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here