Deranj în paradisul chiricist ?

Mai întîi a fost o e-micțiune la Tele M, cu Florin Ghețău în poziția de-acum clasică, de chelner tv cu dosul în două luntri : și cu pendula-n contur la bugetul pesedisto-peremistului Cristian Stanciu, și cu sufletu-n raiul #Rezist . Că doar tre’ să mănîncă și gura la #rezistenții deontologi o bucată di cașcaval moale, cu garnitură di desert turcesc tradițional.

Invitatul lu’ dl chelner amabil Ghețău a fost un mare politician, intelectual, taximetrist și cumnat cu cumătrul primarului Chirica – Mircea Manolache, șef de tur la moara de vînt părăsită a turmei de traseiști botezată UNPR ( cumătrul primarelui e ghiolbetele de Bîrlad Pușcașu, tăticul autobuzelor ruginite și cu fum de eșapament cît casa ).

Printre alte kestii profunde debitate de cumnatul cumătrului primarului, una a făcut oarece zgomot ( cam ca un elefant pitic, care a mîncat fasole insuficient fierte ) : cică marele politician Mano-lache are un plan teribel de a-l da jos pe președintele CJ Iași, Maricel Popa, cu ajutorul unor voturi, deja arvunite, din partea pesediștilor subordonați patronului de la Tehnoton. Pam-pam . Șoc și groază, deci.

Ce-a urmat e de cascadorii rîsului ( sau fîsului, ca să rămînem în zona familiară consilierului județean Mano-lache ) : site-ul controlat de bulibașul UNPR-ist bahluiez a publicat o compunere cvasi-SF, în care patronul respectivului mini-canal media e făcut de cacao, dîndu-se de înțeles că vorbește aiurea-n tîrg, de unul singur, ca un dus cu pluta pe Bahlui.

Că o fi preluat cumnatul-cumătrul-sponsorul Pușcașu frîiele gloabei de site, că marțienii i-au implantat gonflatului mano-lachist un cip pentru comenzi de la distanță, că a tras pe nas fum de eșapament de la autobuzele aceluiași cumnat-cumătru … domnul zeu cu ei. Concluzia o să ne-o spuie, evident, dl chelner #rezistent Ghețău, la televiziunea pesedisto-peremistului Stanciu. Vizionare plăcută !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here