S-angajează nora, e chef în cartier

Știam, dar nu demult ne-am dat seama, cam de ce-i în stare să face un socru mare pentru noră-sa. Iar dacă socru-i primarul Pașcanilor, eheeee, să te ții.

Pe scurt, dom Pantaze s-ar fi vorghit la vreme de seară cu șăfu mare a BRD-ului (recent îeșit la pensie) s-o bage pe cea mai recentă membră a fameliei în banca lui, că-i fată bună, de viitor, cu educație de facultate și … își mută și mnealui meleoanele la banca unde-i fata, ca semn de garanție strașnică pentru manopera asta.

Dom Virtu, dealtfel un ins subțire, i-a fi făcut hatârul distinsului numai că la puțină vreme l-o chemat îndărăt pe dom socru mare, să-i caute fetei alt sărvici, că la ăsta pe care-l are … sunt probleme, adică fata nu știe, punct.

Și decât să facă o nefăcută, mai bine, pa și Doamne-ajută, ca să nu mai vorbim de salariul primit degeaba. Cum, necum, actualmente gingașa noră a lui dom Pantaze din Pașcani ar fi  bien-merci la ANAF, cu un salar de vreo opt miare de leușteni noi, banu jos, fleaașcă de competențe, inundată de abnegație și toate cele ale postului ocupat prin concurs … Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here