Chirică-pîrțirică și Euro 3,14 mental

După ce piticul primărez Chirica a umplut tîrgul cu o nouă flatulență mentală, amenințînd ieșenii cu interzicerea circulației pentru mii de mașini, din motive de standarde Euro ridicate, grupul de gherilă urbană ,, Cuie, Mirica ! ,, a dat publicității un comunicat pe care redacția noastră îl reproduce integral :

,, Avînd în vedere pericolul public reprezentat de gazele intestinale emise, în mod permanent, de mațele mentale din capul primarului Mihai Chirica, cerem structurilor medicale și de protejare a mediului să ia urgent următoarele măsuri :

  1. Izolarea pacientului într-o unitate specializată, pentru a preveni continuarea poluării orașului și a mentalului colectiv.
  2. Instalarea la gura pacientului a unui dispozitiv de monitorizare a gazelor toxice, dotat cu semnalizare sonoră de tip ,, sirenă pentru alarme anti-aeriene ,, , cu scopul prevenirii unei emisii masive de gaz verbal toxic (de calibrul ,, Cernobîl ,, ) , emisie ce ar putea afecta grav nu numai Iașul, ci și întreaga regiune, precum și statele vecine, cu efecte periculoase asupra relațiilor internaționale ale Romîniei.
  3. Scanarea orașului și a populației cu echipamente din dotarea NATO, în vederea decontaminării mentale și instituționale.
  4. Distribuirea către toată populația orașului a dozelor necesare de vaccin, pentru a împiedica propagarea ulterioară a flatulitei mentale de tip Chirica-Nichita-Simirad-PSD.
  1. Unitatea în care va fi izolat pacientul poate fi și una medical-penitenciară, avînd în vedere statutul său de inculpat într-un dosar DNA. După cum știm din teoria #Rezist, orice inculpat de DNA e vinovat automat.
  2. Nu-i vinovat ăla care a cerut voturi, proști îs ăia care îl votează . ,,

În rest e bine, s-o făcut anu’ ’ista brazii japonezi, în față la Palatul Culturii, cît păpădiile di la Hiroshima, Nagasaki și Cernobîl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here