„Prostănacul” de la Iași. Candidatul Pro România s-a lăudat că a intrat în CJ deși a pierdut alegerile

La fel ca Mircea Geoană, care s-a procopsit și cu porecla „Prostănac”, Bogdan Abălași, candidatul Pro România la Consiliul Județean s-a lăudat pe facebook că a fost ales consilier, deși partidul său nu a trecut la Iași pragul electoral @ Spre deosebire de Geoană, care s-a bucurat după ce un exit poll îl cota drept câștigător al alegerilor prezidențiale, Abălași și-a dat în petic după numărarea a peste 90 la sută din voturi @ „Votul vostru ne onorează și în același timp ne responsabilizează prin prezența noastră în cadrul Consiliului Județean Iași”, a scris Abălași pe facebook.

Bogdan Abălași a candidat la președinția Consiliului Județean din partea Pro România, a pierdut alegerile, partidul său nu a trecut la Iași pragul electoral, dar s-a lăudat pe facebook că a obținut mandatul de consilier județean. Culmea, Abălași a fost chiar felcitat pentru „victorie” de către prietenii din mediul virtual.

„Am încheiat o etapă, încep alta. Mulțumesc colegilor din PRO ROMÂNIA care au muncit zi și noapte în această perioadă extrem de dificilă. Multumesc tuturor celor care au ieșit la vot și au votat PRO ROMÂNIA la alegerile locale. Votul vostru ne onorează și în același timp ne responsabilizează prin prezenta noastră în cadrul Consiliului Județean Iași”, scria pe facebook în urmă cu trei zile Bogdan Abălași

Abălași se află într-o situație mult mai penibilă decât celebrul „Prostănac” Mircea Geoană, deoarece, spre deosebire de candidatul de la prezidențialele din 2009, acesta și-a manifestat bucuria după ce voturile fuseră în mare parte numerate, iar eșecul în alegeri era evident.

Unii l-au felicitat, alții au râs

Mulți dintre urmăritorii paginei candidatului Pro România s-au grăbit să-l felicite pe acesta, însă cei conectați la viața politică l-au ironizat pe Abălași. Un astfel de comentariu aparține lui Mugurel Laicu, candidat pe lista pentru Consiliul Județean a PSD Iași.

„Dle Abălașei,ai alte rezultate decât am eu? Unde ați intrat? In CJ IASI – NU , in CL IASI – Nu ! Poate ați câștigat in alte localitati !!! Eu știam ca PRO ROMÂNIA va intra in CJ și nu in CL ! Dar BLATUL evident din CL văd că v-a scos din joc încă de la încălzire! Bogdane,cu furatul membrilor și Org PSD si cu blaturile de la PMI nu ai cum emite pretenții… Din păcate o sa va schimbe Victor Ponta ( pe buna dreptate) pe motiv de MANAGEMENT POLITIC DEFECTUOS!”, este comentariul postat de Laicu.

Abălași – 3,31%. Pro România Iași – 4,94%

Pentru un politician cu vechime, care a ocupat ani la rând funcția de subprefect, rezultatul obținut de Bogdan Abălași la alegerile locale este unul rușinos.

La Iași, Pro România a obținut doar 13.350 voturi pentru lista de consilieri județeni, mai exact 4,94 la sută.

În privința voturilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județea, Bogdan Abălași a strâns 9.146 de voturi, adică un procentaj de 3,32 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here