” Ziarul de Iași ” vede cu urechea

După ” violul cu limba „, pus în vitrina primei pagini, ca bomboană tabloidă pe coliva presei de calitate ( pe care pretind zgomotos că o practică ) , marii meseriași & ” lideri ” de la ” Ziarul de Iași ” au mai inventat o jmecherie cu ghivent de calibrul 3,14 : văzutul cu urechea.

Pe scurt, un mare reporter de la ” liderul presei ieșene ” ne spune că i-a dat telefon șefulului PSD Iași, Maricel Popa, ca să-l întrebe despre răscoala din filiala locală a partidului, iar pesedistul-șef a refuzat să răspundă, ” dînd doar a lehamite din mînă „.

Măi să hie … Or fi subalternii lui Hrițac așa de intimi cu șeful pesedist, încît au video-convorbiri telefonice cu el ? Sau or fi avînd acces instantaneu la imaginile furnizate de camere video speciale, plantate în biroul lui Maricel Popa de organele competente în materie de interceptări audio-video-olfactive ?

E drept, ar mai fi o variantă, ținînd cont de vechea prietenie dintre redactorul-șef Toni Hrițac și ex-procurorul pîrnăist Emilian Eva, cel care i-a făcut dosar ” varanului ” Dan Voiculescu pe bază de telepatie.

E posibil deci ca reporterul hrițăcist să-și fi încordat mușchii cerebrali și să fi ajuns cu puterea gîndului în biroul șefului pesedist, văzînd instantaneu tot ce face, ba chiar mai mult decît atît. În cazul ăsta, Maricel Popa ar trebui să zică ” mersi ” că hrițacul telepatic n-a scris în articol ce culoare aveau boxerii lui, ori cu ce deodorant se dăduse în ziua aia. Sau alte telepății din astea.

Grijă mare, deci, cu hrițacii. Nici nu știi cum te întreabă de timpul probabil, da’ de fapt îți află PIN-ul de la card. Sau pinul de la salcie. Că salcia e mai de baltă. Ca și meseriașii lui Hrițac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here