Chirica vorbește de băutură și droguri, ca de funie în casa spînzuratului

E clar, michimausul gonflabil din fruntea primăriei ieșene a luat-o razna cu totul, după ce rămînerea în funcție i s-a suit la cap mai rău ca tulburelul, cînd e băut cu căldarea de drojdierii chicați în șanț.

Cu un nou jet de patologie împrăștiată pe net, pesedisto-liberalul Chirica sare la gîtul useristei Chichirău ca un boschetar în costum primit la pomană, din ” pomul ” mortului. Și o face cu niște tarantele stilistice ieftine, de fante mahalagiu cu liceul la ” seral „.

Culmea acestei deversări chiriciste e că limbăricul limberal insinuează că ” dujmanii ” care mor de ciudă , că n-au ” valuarea ” lui, își cheltuie banii pe băutură și droguri. Că doar numa’ niște bețivani și niște drogați pot să nu se încoloneze în spatele genialului napoleonică de Bahlui, nuu … ? ” S-a’ găsit droguri și vischi la usereu’ ” , ca-cum ar veni, ca la mineriada din ’90, păstorită de bunicul politic al actualului liberal Chirica – ” cu voia dumneavoastră, Ion Iliescu „.

Băi, pitice primărez, tu ai băut gaz ? Chiar te scarpini fără prurit ? Păi, bine, măi, drojdache, cine scurge sticlele ca aspiratorul și face ca girofarul, după ce e mai plin de dugheală ca un palton lăsat în ploaie ? Cine a ajuns dimineața în primărie, de atîtea ori, mai boțit ca o cutie de carton călcată de tren ? Cine și-a amînat întîlnirea cu un rabin din Israel, fiindcă era prea mahmur ca să stea în picioare ? A ? Ia zi, leule de gumă ?

Cît despre droguri, doar atît : faci mîine, la prima oră, un test pe bune ? Sau măcar unul cu detectorul.de minciuni ? A ?

Băi, piticanie primăreză, adu-ți aminte de o vorbă veche : Dumnezeu, cînd vrea să piardă pe cineva, îi ia întîi mințile. Nu-ți pare că la tine cam seamănă schema ?

Hai, bîști, ia cu șpriț, să-ți treacă nodul din gît. Și vezi că praful se vede mai mult timp ca dugheala. Nț, nu praful de pe dosare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here