Produsul care a făcut istorie în perioada comunistă revine în magazine: se poate cumpăra din orice supermarket

Odată un aliment emblematic al epocii comuniste, biscuiții Eugenia își fac din nou simțită prezența în rafturile magazinelor din România. Acest produs, cu o tradiție veche și un gust familiar, a fost adorat de toți românii înainte de Revoluția din 1989 și continuă să fie apreciat și în prezent, fiind disponibil la prețuri extrem de accesibile.

Chiar dacă timpurile s-au schimbat, producătorul român a păstrat rețeta originală a biscuiților Eugenia. Aceștia sunt realizați din ingrediente simple precum făina albă de grâu, zahăr, grăsimi vegetale din palmier și cacao cu un conținut redus de grăsime. Adițional, biscuiții conțin sare iodată, arome de rom și vanilie, precum și agenți de afânare pentru a le conferi textura și gustul caracteristice.

Eugenia a devenit un produs de referință în istoria alimentară a României, rămânând în memoria colectivă a multor oameni. Deși în perioada comunistă erau fabricați în cantități mari și distribuiți pe scară largă, acest desert a continuat să fie apreciat și după căderea regimului comunist.

În prezent, biscuiții Eugenia sunt disponibili în diverse ambalaje și dimensiuni la diferiți retaileri, de la pachete individuale la ambalaje mai mari. Cu toate că nu a beneficiat de o strategie specială de marketing, marca Eugenia s-a impus rapid în vocabularul comun, devenind sinonimă cu biscuiții cu cremă de cacao în mintea consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here