Percheziții în vama Sculeni. Polițiști de frontieră suspectați că luau șpagă

Procurorii DNA Iași desfășoară cercetări într-o cauză penală privind suspiciuni de corupție și infracțiuni asimilate, comise de funcționari publici în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe parcursul anului 2023. În data de 22 noiembrie 2023, autorizate legal, au avut loc percheziții în 7 locații din județul Iași, incluzând sediul unei instituții publice și domiciliile unor persoane fizice.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise de către funcționari publici în legătură exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cursul anului 2023.

În cursul zilei de 22 noiembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate pe raza județului Iași, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here