Reacția jandarmeriței prinse cu droguri în poșetă: „Nu erau ale mele” 

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a fost surprinsă cu droguri în poșetă și a susținut că acestea aparțineau unei prietene, afirmând că nu are nicio vină în acest caz. Potrivit declarațiilor sale, a fost implicată în mod nevinovat, fiind doar „omul nepotrivit, în momentul nepotrivit”. Ea a afirmat că drogurile nu erau ale ei, ci aparțineau unei persoane care i-ar fi cerut să țină niște bani.

„Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele. Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, a declarat fosta purtătoare de cuvânt, potrivit observatornews.ro.

O comisie de anchetă a fost constituită pentru a verifica aspectele legate de conduita profesională a femeii jandarm, care acum se află sub investigație în legătură cu substanțele interzise descoperite în posesia sa în București. În plus, ea beneficiază de consiliere psihologică. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus o verificare urgentă a comportamentului profesional al ofițerului, iar o procedură disciplinară prealabilă a fost inițiată conform ordinului Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Situația este în prezent preluată de reprezentanții BCCO București pentru continuarea investigațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here