Patronul firmei Lux Taxi s-a urcat în „barca“ lui Gheorghe Nichita

Cazul fostului primar Gheorghe Nichita s-a repetat recent, aproape la indigo, de această dată în postura de îndrăgostit gelos până la… limita legii fiind omul de afaceri ieşean Cătălin Marius Toderaşcu, patronul firmei Lux Taxi.

Toderaşcu a ajuns în vizorul oamenilor legii în mod întâmplător, în urma unei investigaţii derulate de către procurorii de la Crimă Organizată din Piteşti, împotriva unui individ care comercializa softuri de interceptare a comunicaţiilor. Aceştia au aflat că printre clienţi era şi patronul Lux Taxi care, în anul 2011, a vrut să îşi spioneze iubita de atunci, Ţ.A., pe care o bănuia că îl înşală. Ieşeanul avea intenţii serioase cu tânăra, dar pentru a fi sigur că aceasta merită să-i fie soţie, i-a oferit un telefon pe care un hacker instalase un soft de supraveghere şi a început să-i intercepteze convorbirile.

„Am lăsat telefonul mobil în casă, unde a fost văzut de către Ţ.A., care m-a întrebat dacă i-l fac cadou, eu răspunzându-i că intenţionam să îl dau angajaţilor societăţii pe care o administram, însă dacă vrea poate să îl ia. Am ascultat convorbilirile purtate aproximativ o lună, timp în care am constatat că nu îmi este fidelă, şi i-am spus acesteia că i-am interceptat convorbirile telefonice“, a declarat omul de afaceri, potrivit acordului de recunoaştere încheiat cu DIICOT.

Cătălin Marius Toderaşcu a fost condamnat, la finele săptămânii trecute, la 8 luni de închisoare cu amânarea pedepsei, pentru infracţiuni informatice. Afaceristul a semnat un acord de recunoaştere în care a fost de acord cu pedeapsa, care nu va fi introdusă în cazier decât în cazul în care comite vreo altă infracţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here