Grozăvie la Goruni! „I s-a făcut chef de sex” cu sora după parastasul mamei…!!!

O adevărată grozăvie petrecută acum doi ani în satul Goruni, comuna Tomeşti, a fost pedepsită de instanţă la finele săptămânii trecute… Astfel, în data de 19 aprilie 2015, un individ din respectiva localitate, Daniel B., a uitat ce înseamnă respectul pentru familie, întinând memoria mamei dar fiind şi la un pas de a-i distruge viaţa surorii sale. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, s-a îmbătat la parastasul de 6 luni al mamei sale şi, la întoarcerea acasă de la cimitir a încercat să o abuzeze sexual pe sora sa, în vârstă de 13 ani. El i-a aplicat minorei E.B. mai multe lovituri peste faţă şi corp, a dezbrăcat-o şi a încercat să aibă cu aceasta un raport sexual normale şi oral.

„În jurul orelor prânzului, minora a revenit singură la domiciliu, unde s-a ocupat de treburile gospodăreşti. La scurt timp, s-a întors acasă de la parastasul mamei şi inculpatul, care i-a spus că vrea să întreţină cu ea raporturi sexuale. Cum minora a refuzat, inculpatul a lovit-o în mod repetat, a dezbrăcat-o, însă nu a finalizat acţiunea, întrucât minora a reuşit să fugă. Mai mulţi săteni i-au acordat sprijin pentru a alerta autorităţile“, au menţionat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Daniel B. la trei ani şi şase luni de închisoare, pentru tentativă la viol, obligându-l pe individ şi la plata sumei de 5.000 de lei, cu titlu de daune morale către persoana vătămată minoră. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here