Părintele Damaschin: Mai bine de 10.000 de chipuri pe care am adus măcar un zâmbet

“Lumină din Lumină…
Dragilor, vă anunț cu bucurie că cifrele “Grăuntelui de Lumină” s-au împlinit, după cum ne-am propus și chiar mai mult decât atât. Constat în munca de zi rezultatele unui calcul ce ar părea simplu: 1*7000 = 10000?! După cum 1 tonă de ulei + 1 tonă de paste se transformă într-un mod cu totul miraculous în zeci de tone de alimente de bază și bunătăți, tot astfel 7000 de copilași înseamnă, în ecuațiile noastre, mai bine de 10.000 de chipuri pe care am adus măcar un zâmbet.
Cu toată algebra de care sunt în stare, elementară sau geometrică, vă mărturisesc că acest calcul, al înmulțirii binelui nu ar fi fost posibil fără miile de cutii cu lapte praf dăruite de cei de la Ropharma, cu care ne-am făcut “încălzirea de dimineață”, în multe dintre zilele campaniei, ori fără produsele din lapte și nu numai, ale celor de la Delaco. Spre multele noastre familii, și-au găsit drum tone de legume, oferite de REBEFRUCT, Hotel Unirea, Părintele Bogdan – Milșăuți, Părintele Florin – Horodnic, mii de pâini dăruite de cei de la Belvedere, Coșul cu Pâini, lactatele de la Lactahan, Comintex, dar și sute de pachete cu medicamentele de primă necesitate ale celor de la Antibiotice. Săptămânal, am adus bucurii de ordin “pescăresc”, prin intermediul domnului Toma, iar zilele trecute au sosit de la cei de la Leonidas bunătăți dulci și foarte gustoase, din câte mi-au spus cei mici. Ce să mai spunem despre produsele bio pentru mamele și copiii noștri dragi oferite de domnul Cătălin Vistereanu – Unicorn Naturalis?!
Mulțumim tuturor voluntarilor, care s-au ocupat de distribuție și transport în atâtea și atâtea căsuțe, uitând de foame, frig, oboseală!
Mulțumim tuturor iubitorilor de fapte bune pe care nu i-am menționat, dar îi purtăm în rugăciunile rostite în Sfântul Altar, și celor care au luat în grijă familii la sute de kilometri distanță!
Domnul să vă răsplătească!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here