VIDEO O maimuță de 43 de ani a terminat jocul Minecraft. Cum a reușit să facă ultima misiune

Kanzi, un cimpanzeu pitic în vârstă de 43 de ani, născut și crescut în captivitate în Statele Unite, a reușit să învingă „boss”-ul final din celebrul joc video Minecraft, într-o performanță remarcabilă care a fost documentată și împărtășită pe YouTube de către youtuberul american ChrisDaCow.

Această reușită impresionantă a necesitat șase luni de antrenament intens pentru a-l familiariza pe Kanzi cu mecanicile complexe ale jocului și pentru a-l pregăti pentru confruntarea finală. Youtuberul a publicat două înregistrări video, prima în luna iulie, documentând procesul de învățare al maimuței, iar cealaltă sâmbătă, în care publicul a putut urmări bătălia finală.

Pentru a facilita progresul lui Kanzi în joc, au fost create comenzi speciale adaptate, iar primata a fost susținută de către Teco, un congener mai puțin experimentat. În timpul bătăliei finale, Kanzi a efectuat diverse acțiuni în joc, inclusiv trageri în cristalele de regenerare sau consumul acestora pentru a-și recăpăta sănătatea.

Înregistrarea video arată și sistemul de recompense implementat pentru Kanzi, unde fiecare acțiune corectă a cimpanzeului era răsplătită cu hrană, oferindu-i astfel stimulente pentru a continua aventura sa în lumea complexă a Minecraft.

Kanzi nu este primul animal care a impresionat prin abilitățile sale în jocurile video. Recent, un câine numit Peanut Butter a devenit celebru după ce a finalizat o parte a jocului Gyromite, ghidat fiind de stăpânul său cu ajutorul unei comenzi speciale adaptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here