Directorul ANPC critică dur Mega Image: ”Unor magazine le vom stinge lumina! Este deja prea mult!”

Directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a lansat un atac dur împotriva lanțului de magazine Mega Image, descriindu-l ca fiind unul al contrastelor și acuzându-l de lipsă de respect față de consumatori și instituție.

Într-o declarație făcută vineri, Constantinescu a evidențiat discrepanțele remarcabile între magazinele Mega Image, afirmând că, în timp ce unele sunt impecabile, altele se află într-o stare dezastruoasă. Acesta a subliniat că ANPC a constatat o lipsă persistentă de respect din partea lanțului de doi ani încoace.

„Este deja prea mult! Doi ani de amenzi, de promisiuni, de lipsă de respect față de dumneavoastră și ANPC, trebuie să se încheie! Lanțul Mega Image este unul al contrastelor! Cu magazine impecabile și cu multe dezastruoase, tot amână aducerea tuturor la nivelul pe care îl meritați”, a scris Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Directorul ANPC a publicat mai multe fotografii care ilustrează starea de degradare a unor încăperi din magazinele Mega Image, evidențiind produse expirate și condiții de depozitare necorespunzătoare.

Constantinescu a avertizat că verificările vor continua până când activitatea lanțului de magazine va deveni conformă cu standardele impuse de reglementările ANPC. „Vom opri acțiunea când nu va mai fi nevoie să sortați dvs legumele și fructele sau să suportați lipsa de igienă! Până atunci, unor magazine le vom stinge lumina”, a subliniat el.

Într-o ultimă notă, directorul ANPC a dezvăluit că un magazin Mega Image a fost deja închis la ordinul comisarilor ANPC, fapt pe care l-a evidențiat printr-o fotografie postată pe rețeaua de socializare.

Lanțul Mega Image nu a emis încă un răspuns oficial la acuzațiile aduse de Horia Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here