Nici Coreea nu-i ce-a fost…

Tentativa de spălare a imaginii edilului nostru a depășit sfera social media și a intrat în secvența zvonurilor cu iz de adevăr, poate, poate se mai aburește o parte din alegători cu o brumă de laude bine alese și mai cu seamă coborâte de sus.

Zice lumea că dom baron Mișu se laudă-n anturaj că i-o trimis șăfu mare de la Cotroceni, personal, deci personal, o depeșă prin care-l laudă pentru ce face și mai cu seamă cum combate corupția, ba chiar este asigurat de tot sprijinul distinsului ales în urmă cu vreo patru ani și ceva. Un cârcotaș ar zice că e normal, pentru că, virgulă, corb la corb nu scoate ochii. La rigoare Johannis n-are și el câteva case? Are. Chirica nu-i la fel? Este.

Așa că, mesajul ăsta ar putea fi interpretat și altfel: „Bravo, Mihai, dă-I înainte, că la mine a mers, la tine de ce nu ar merge?“ Într-un alt scenariu, o judecată mai altfel anulează existența unui astfel de act și postează zvonul lansat în sfera încercărilor palide de a demonstra că edilul nostru nu este un „orfan“ politic și că are potențial la un eventual scrutin. Și dacă-i vorba de scenarii, oare ar mai admite Cotroceniul că a trimis așa ceva unui primar reprimit brusc în partidoi? A?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here