Urmează 1001 de nopți. Fără somn?

Urmează 1001 de nopți. Fără somn?
Urmează 1001 de nopți. Fără somn?

De-o bună bucată de vreme, cerberii tocmiți de primărie să oprească intrușii în instituție se cam dau la o parte la câte o apariție din mașină bleumarin, care, după ce încasează un „să trăiț’!“ scurt și printre dinți, se îndreaptă repejor ba către cabinetul unu, ba înspre cel de al doilea, ba spre altele unde sunt emoții pe bază de fiori răcoroși.

Pe scurt, vă putem zice că fac parte din peisaj și cred că se pun pun și pariuri : este sau nu este de la … știți mneavoastră. Nu demult, un nou episod de acest fel s-a derulat, de data asta cel ce a mizat că venitul este de la … a câștigat. Omul de la judiciar a intrat, s-a prezentat, a lăsat un docoment lui dom premare și dus a fost, cu promisiunea că revine ca să ducă sarcina la bun sfârșit.

Consecutiv momentului, ocularii au declarat că junele nostru edil a cam dat în bâlbâială, și-a schimbat fondul tenului în ceva foarte deschis și a cerut apă, de jurai că trebe chemat SMURDU. Vă dați seama că lumea s-o speriat și mai cu seamă a devenit curioasă –  ce mama ciorilor era scris pe țidula aia ?

Ei bine, o privire ageră a deslușit conținutul. Instituția care a trimis angajatul cu hârtia, dorește ca să arunce un ochi pe toate documentele existente din 2012 încoace și care se referă la relația cu o firmă de construcții dragă junelui dom primar. Păi, cum să nu dai în fibrilație la o asemenea cerință ?! Parol, da-i naseul și pe persoana fizică a recentului denumit baron. Tot pe persoană fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here