Na, că am trăit s-o auzim și pe asta!

Cine o avut de face zilele astea cu energicul și atent supusul derector al Ateneului din Tătărași, precis a fost informat, cum că protectorul artelor, a șăfilor acestora și nu numai, recte onor junele nostru edil și baron e vorba să intre de unde o ieșit.

Nu vă gândiți la chesiuni ce nu pot fi spuse pe hârtie, ci la partid. Da, ați înțeles bine, dom primare ar urma să facă un „nazat“ cu stânga-mprejur și să se adăpostească frumușel lângă cei cărora le-o promis artificii la fiecare înmormântare, adică în Pesedeu.

Dacă ne întrebați cum ar fi posibil așa ceva, nici noi n-avem știință, întreaga poveste fiind consecutivă întoarcerii lui dom Maricel de la capitală, unde un nume greu din partidoi, de talia lui dom Stănescu, i-a recomandat călduros și obligatoriu să se împace cu dom Mișu, că el urmează a fi candidatul partidului la primărie.

Vă dați sema că i-o cam căzut falca lui dom Maricel, dar n-are ce face, porunca-i poruncă și de acuma să vezi strângeri de mâini cu zumzet de măsele și plecăciuni cu sfinți cadou plus trimiteri spre origini, spuse cu vocea minții în spatele formulelor de salut pozate de presă.

Dar, na, așa-i la noi în politică, azi te stuchești, mâine te dai cu var, important este să iasă cine trebuie. Aferim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here