Urmează stația Roznovanu, cu peron pe dreapta …

Dacă la partidoi lucrurile nu-s clare despre cine vrea să fie primar, în alte părți oamenii se știu deja, dar lumea nu prea crede, pentru că e puțin probabil ca un candidat de pe alte meleaguri, asemeni lui Vosganian sau madam Scântei, ar putea să aibe șanse la primul fotoliu den municipiu, ca să nu mai vorbim că-i prematur de pus rămășaguri.

Cu toate acestea, discuțiile sunt în toi și recent, prin Palatul Parlamentului, în partea cu senatori, puteau fi văzuți la un tet a tet, madam Cosette cu ministru dom Costel. Acuma ce căutau ei acolo în calitate de deputați, nu știm, dar sunt zumzete conform cărora mnealor ar pune la cale o manoperă prin care să se pună un candidat unic la primărie, adică PNL plus USR să fie egal love și-n felul ăsta să fie bine, ca să nu fie rău.

Însă cine crede așa ceva, ori habar n-are unde-i Podu Roș, ori a trecut recent de la Șoimii patriei, pentru că dom Costel n-are cădere să facă mutări peste conducerea mare și, plus de asta, strategia doamnei Cosette de a dribla decizia mazilirii, exprimată de Barna, printr-o moșmandă cu liberalii este științifico-fantastică, dacă nu imposibilă.

În consecință doamna Cosette urmează să vadă efectele punerii de-a curmezișul din interiorul partidului mneaei de cu ceva timp în urmă, ori ar urma să facă saltul la noul partid a lui Nicușor. Asta dacă-i convine prețul și locul unu pe listă la deputați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here