Am fost prost, dar cu folos

După ce-o jucat rolul de IUDĂ în contextul cinei cele de taină aflate la guvernare, băieții de la ALDE au recunoscut că au cam luat-o printre incisivi, inclusiv al lor lider regretă fapta de anul trecut și nici acum nu știe unde i-a fost capul.

Dar, cum toate au un preț și ieșirea din alianța aflată la butoane a fost recompensată, cei pomeniți primind destule, ba chiar mai multe decât ar fi meritat. Nu pomenim de cele de anu trecut, dar anu ăsta un post de subprefect este adjudecat de partidul lui Tăriceanu (sau ce-o rămas din) și pe el urmează a fi instalat domnul … Ciprian Roșca.

Lumea, care știe, s-a declarat surprinsă, dar la rigoare trebuie să-i credem și pe mnealor, pentru simplul motiv că nu este oameni. Doar nu vreți fi vrut să pună vreun filipinez subprefect.

Ținând cont de trecut, am putea avansa, dacă am fi neamuri de traistă, și ideea că acest post a mai avut și el o negociere cu finalizare la dom Văru, dar nu suntem, ș-atunci retragem spusele.

Acuma, nu ne rămâne decât să-i urăm succese pă viitor noului subprefect, minte destulă și ageră, că de restu se ocupă mnealui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here