Momentul în care un tânăr mire e arestat chiar la nuntă: mireasa, în lacrimi

O ceremonie de nuntă idilică la Castelul Vösendorf din Austria s-a transformat într-un coșmar pentru tânăra mireasă, Gundula B., în vârstă de 40 de ani, după ce viitorul ei soț, Hamza U., în vârstă de 26 de ani, a fost arestat și ulterior deportat în Turcia. Evenimentul tragic s-a petrecut sâmbătă, în cadrul ceremoniei de cununie civilă.

Hamza, un tânăr de origine kurdă, lucra în același restaurant din Viena cu Gundula, iar cei doi au decis să-și unească destinele. Cu câteva minute înainte de ora 9 dimineața, în fața ofițerului de stat, a miresei și a nuntașilor prezenți, poliția austriacă de imigrație l-a reținut pe Hamza. În mod normal, căsătoria ar fi trebuit să îi permită bărbatului să rămână în Austria, însă destinul a avut alte planuri.

Gundula B. a povestit despre momentul șocant în care viitorul ei soț a fost dus în arestul poliției Hernalser Gurtel din Viena, iar apoi a fost deportat cu avionul în Turcia. „Am plâns și am țipat,” a mărturisit mireasa, adăugând că a fost ulterior condusă la o unitate de urgență psihiatrică. „Este pur și simplu sadic,” a comentat aceasta, criticând aspru acțiunile autorităților. Gundula a subliniat că nu fusese niciodată întrebată despre logodnicul ei și despre relația lor.

Avocatul lui Hamza, Georg Bracket, a denunțat deportarea ca fiind „ilegală,” afirmând că poliția nu avea dreptul să împiedice căsătoria. Potrivit Biroului Federal pentru Imigrare și Azil (BFA), Hamza a avut 13 tentative anterioare de arestare, iar tânărul de 26 de ani nu a respectat ordinele oficiale și nu și-a îndeplinit obligația de a părăsi țara.

Acum, există posibilitatea ca mireasa să călătorească în Turcia pentru a oficia căsătoria acolo, iar apoi mirele să ceară drept de ședere în Austria pentru reîntregirea familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here