Declarații despre cazul manelistului Florin Salam: „A fost și el ca orice bărbat cu o gagică pe 1 ianuarie”

Manelistul Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, se află în centrul unui scandal după ce o tânără de 23 de ani l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic într-o cameră de hotel, pe data de 1 ianuarie. Femeia, presupusă a fi o prostituată, susține că a fost agresată după ce a întreținut raporturi sexuale cu artistul, iar acesta ar fi crezut că încearcă să-i fure bani.

Florin Salam a fost audiat la Poliție în legătură cu plângerea depusă împotriva sa. Fratele primei soții a artistului, Florin Albu, a ieșit în apărarea acestuia, afirmând că acuzațiile sunt false și că manelistul nu este un om violent.

„Din ce am aflat și eu în familie, nu este nimic adevărat din ce spune fata aceea. Florin nu este un om care să facă rău. El nu este omul care să ajungă să bată pe cineva, Florin este un om fricos. El nu este bătăuș, agresiv. Nu trebuia să se ajungă la chestia asta. A fost și el ca orice bărbat cu o gagică pe 1 ianuarie și se trezește asta pe 15 ianuarie că a fost bătută,” a declarat Florin Albu.

Albu susține că situația ar putea fi rezultatul unui șantaj, menționând că tânăra ar putea avea pe cineva care să o îndrume și să pună la cale un plan pentru a-l „stoarce” pe Florin Salam de bani. „Fata aceea nu ar fi făcut așa ceva dacă nu ar fi fost îndrumată de cineva. Mă gândesc că fata aceea are sigur pe cineva care o comandă, doar am înțeles că este damă de companie. Eu spun că este vorba despre un șantaj aici! Salam a fost escrocat!” a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here