Sânziana Buruiană este aproape să intre în Cartea Recordurilor! Fosta asistentă TV alăptează de 8 ani de zile: „Nu mă opresc!”

La vârsta de 38 de ani, Sânziana a ales să renunțe la alte activități, dedicându-se cu normă întreagă maternității. Un exemplu elocvent al acestei hotărâri este performanța sa remarcabilă în ceea ce privește alăptarea.

Pe 1 ianuarie 2024, Sânziana Buruiană a sărbătorit opt ani de când alăptează neîntrerupt. Această realizare uimitoare nu numai că depășește cu mult normele obișnuite, dar și surprinde atât publicul român, cât și pe cel internațional. Fosta asistentă TV a atins un record în materie de alăptat, demonstrând că dedicarea sa față de maternitate nu are limite.

Într-un interviu acordat pentru Click!, Sânziana a dezvăluit că este hotărâtă să continue acest parcurs extraordinar și să-și alăpteze fetițele, Izabela (7 ani) și Antonia (3 ani), și în anii următori. „Pe 1 ianuarie anul viitor împlinesc opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea,” a declarat Sânziana.

Despre motivația din spatele acestei alegeri remarcabile, Sânziana a mărturisit: „Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă! Nu ai cum! La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul!”

Cu toate acestea, Sânziana Buruiană nu se oprește aici. Vedeta și-a exprimat dorința de a intra în Cartea Recordurilor în materie de alăptat, fiind dispusă să continue această practică timp de 10 ani de zile. Consideră că laptele matern este sinonim cu sănătatea curată, fiind plin de nutrienți esențiali și contribuind la formarea unei imunități robuste la copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here