Klaus Iohannis anunță când va intra în vigoare IZOLAREA la DOMICILIU pentru toți românii

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va fi instituită izolarea obligatorie pentru toți cetățenii printr-o Ordonanță Militară. Iohannis a precizat că această Ordonanță va intra în vigoare de miercuri, 25 martie.

”Aceste restricții vor fi concretizare într-o Ordonanță Militară, care va fi redactată.  Aceste restricții vor intra în vigoare, dragi români, începând de mâine.”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că vor fi introduse restricții pentru persoanele de peste 65 de ani și, practic, aceștia vor fi nevoiți să stea mai mult în casă.

”Pentru a proteja persoanele peste 65 de ani, se introduc restricții speciale. Vor trebui să stea practic tot timpul acasă”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a anunțat că „am convenit ca in aceasta perioada sa pregatim pentru persoanele care sunt in carantina sau in izolare masuri de supraveghere electronica fiindca este absoluta nevoie ca aceste masuri sa fie respectate integral”.

Decizia s-a luat după o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, sedinta care a avut loc la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela și ministrul Sănătății, Victor Costache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here