Jijie, corolarosul patriotistic & nesimțit

 

Dacă nu mai țineți minte : tovarășul civil Tudor Jijie e un cică-liberal cu iz de cașchete umbroase, protejat de pesediștii de bine. Un cică-liberal care a păpat o grămadă de bani publici de la Consiliul Județean Iași, împachetînd fum și bărbierind ouă de struț, din funcția de șef al unei povești gonflabile cu nume de asociație grandioasă.

Asta dacă vorbim de banii publici haliți pe ușa din față. Fiindcă liberalul nulii a avut grijă să-și umfle conturile firmei lui de civil kaki și pe ușa din dos, așa cum se cuvine pentru un adevărat liberal de cașchetărie. Adică sugînd bani frumoși din diverse contracte dubioase, tot din bani publici, după cum a tot scris presa aia rea, care nu înțelege rolul în natură al liberalilor civili, cu umbrelă din cașchete patriotice.

Ca să nu mai zicem că presa dujmănoasă de la Chişinău a scris că presupusul liberal Jijie a prestat  servicii electorale pentru un cunoscut interlop & politician basarabean, considerat om al mafiei ruseşti şi al serviciilor de informaţii moscovite – Renato Usatîi pe numele lui. Da’ astea îs, desigur, răutăţi anti-liberale, evidamente.

Se vede însă că pseudo-liberalul nu-i pseudo destul, dacă nu e şi fudul. Prin urmare, musiu Jijie şi-a slobozit masiv glanda patrioticoasă pe Facebook, plantînd un comentariu de mare jale adrian-păunească, sub o postare teribel de civică a unui ex-jurnalist mega-patriot, şi el cică-liberal, dar fost subaltern de partid al generalului şi directorului SIE Ioan Talpeş ( adică un iliescist cu vechime ). Iată magistrala cogitaţiune jijiescistă : ,, Mai există un singur corolar, lua-l-ar… care ne-ncurcă: că avem rădăcinile înfipte în lutul ăsta.. și că-l iubim… și că o să ne uscăm de dorul Lui.. dacă ne smulgem dintr-însul. Așa că ne mai rămâne varianta să murim cu ei de gât.. de nemernici ,, .

Of, ce dor, ce chin, ce jale, măăi … Aduceţi un vagon de batiste, că-curg lăcrămile rîu. Sau un sul de hîrtie inginerică, să se şteargă la gură liberalul de bugetărie Jijie.

Tovarășe Jijie, bă-băiatule … Adrian Păunescu a murit, dar ,, Cenaclul Flacăra Liberalo-Kaki ,, te așteaptă. Nu uita să-ţi iei cu tine şi două suluri de hîrtie igienică, în caz că te apucă iar pîntecăraia verbală tricoloară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here