Pasagerul misterios care a zburat din Europa în SUA fără bilet și pașaport. Cum a fost posibil acest lucru

FBI-ul investighează un incident perplex ce implică un bărbat rus care a reușit să călătorească din Europa până în Los Angeles fără pașaport, viză sau chiar un bilet de avion.

Sergei Vladimirovich Ochigava se confruntă acum cu acuzații federale după ce a călătorit clandestin pe o aeronavă, deoarece a ajuns la Vama din Los Angeles fără pașaport sau viză, iar numele său lipsea din lista de pasageri a avionului.

La întrebările inițiale, Ochigava a pretins că și-a uitat pașaportul în avion, dar documentul nu a putut fi găsit. Cercetările ulterioare au dezvăluit cărți de identitate rusești și israeliene printre obiectele sale. Bărbatul, care s-a prezentat drept economist din Rusia, a primit asistență de la un traducător rus în timpul interviului.

Membrii echipajului de pe zbor au raportat un comportament neobișnuit, deoarece Ochigava se plimba prin avion, schimbându-și frecvent locurile. De asemenea, a cerut două mese în timpul zborului și, la un moment dat, a încercat să consume ciocolată care aparținea echipajului de cabină.

În timpul unui interviu cu FBI-ul în ziua următoare, bărbatul a declarat că nu a dormit timp de trei zile și nu înțelege ce se întâmplă. A mai spus că nu-și amintește că ar fi urcat în avion la Copenhaga sau cum a trecut de controlul de securitate fără bilet.

FBI-ul a dezvăluit că compania aeriană a descoperit abia după aterizarea avionului că numărul de pasageri era cu o persoană în plus. Ancheta este în curs, iar Ochigava este reținut în Centrul de Detenție Metropolitan din centrul Los Angeles și urmează să apară în fața instanței la sfârșitul acestei luni. Împrejurările acestui caz bizar continuă să tulbure atât autoritățile, cât și publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here