Iulia Vântur a primit inelul de logodnă de la celebrul actor indian Salman Khan!

Apropiaţii vedetei Pro TV susţin că ea a fost cerută în căsătorie! Iar presa indiană o anunţă drept viitoarea soţie a lui Tom Cruise de India! În aceeaşi ţară s-a logodit şi cu Marius Moga!

Se pare că Iulia Vântur a tras lozul cel mare. Apropiaţii frumoasei blonde vorbesc despre povestea de dragoste dintre aceasta şi celebrul actor Indian, Salman Khan, un sex-simbol masculin de la Bollywood, dar şi despre inelul de logodnă, pe care Iulia l-a primit de curând.

Relaţia dintre Iulia Vântur (31 ani) şi Salman Khan (47 ani), unul dintre cei mai şarmanţi actori din India, dezvăluită, săptămâna trecută, de presa indiană, a fost îndelung comentată şi în presa autohtonă. Cu toate acestea, nici Iulia şi nici Tom Cruise de India nu s-au grăbit să confirme, dar nici să infirme informaţiile apărute în mass-media.

Presa din India scrie despre frumoasa româncă ca fiind viitoarea soţie a actorului! Şi nu întâmplător! Apropiaţii vedetei Pro TV sunt de părere că blonda a fost cerută în căsătorie de curând de către iubitul ei celebru. Iulia Vântur se află într-un concediu prelungit în India. Ea şi-a putut permite un concediu mai lung deoarece „Dansez pentru tine” se află în pauză, iar la Ştirile de weekend de la Pro Tv este înlocuită de colegi. Afla mai mult pe click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here