Crema Iaşului se pregăteşte de Balul de La Castel

Fundaţia Bethany pregăteşte a doua ediţie a unui eveniment caritabil de excepţie. Irina Păcurariu şi Adrian Păduraru, amfitrionii manifestării. O invitaţie de două persoane, 500 de lei.

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany organizează, cu spijinul sponsorilor, a doua ediţie a Balului de La Castel, un eveniment caritabil care se anunţă a fi de excepţie. Programată pentru data de 30 mai 2013, La Restaurantul „La Castel”, manifestarea are inclusă în program momente de balet cu artişti ai Operei Naţionale Române, muzică clasică, repertoriul ales fiind cel francez de sfârşit de secol XIX, dar şi o,licitaţie de tablouri aparţinând unor pictori ieşeni, precum Felix Aftene, Constantin Tofan, Daniela Grapă, Dragoş Pătraşcu şi Zamfira Bârzu. De asemenea, o serie de obiecte de colecţie vor face obiectul unei licitaţii mai puţin obişnuite: all pay auction. Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitaţii de  500 de lei, valabilă pentru două persoane. La eveniment au fost invitaţi oameni din mediul de afaceri, profesori, doctori, avocaţi, politicieni şi artişti ieşeni şi nu numai.

Amfitrionii balului vor fi omul de televiziune Irina Păcurariu şi actorul Adrian Păduraru. 

Scopul evenimentului este unul caritabil, acela de a sprijini cei 30 de copii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţia Bethany.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here