Cum a petrecut Dana Rogoz de Valentine’s Day. Al 13-lea împreună cu soțul

Cum a petrecut Dana Rogoz de Valentine’s Day. Actrița a povestit cum a decurs Ziua îndrăgostiților pentru ea și soțul său.

Dana Rogoz, care a încântat copilăria multora dintre noi cu rolul Abramburica dintr-o emisiune pentru copii, a petrecut al 13-lea Sfântul Valentin alături de partenerul ei de viață, Radu, împreună cu care are un copil.

Cei doi nu au făcut nimic special de Ziua Îndrăgostiților, preferând să se ocupe de proiectele lor.

Cum a petrecut Dana Rogoz de Valentine’s Day: „Mi s-a părut drăguț că și-a adus aminte”

Pe blogul său, Dana Rogoz a povestit în amănunt cum s-a desfășurat Ziua Îndrăgostiților.

„Ieri, de Sfântul Valentin, Radu m-a trezit urându-mi (sau mai corect spus urându-ne) “La Mulți Ani”. Mi s-a părut drăguț că și-a adus aminte că este o zi specială, pe care în fiecare an am marcat-o într-un fel anume. Doar că anul acesta a fost diferit. Vă vine să credeți că e al 13-lea Valentine’s Day pe care îl sărbătorim împreună?

După acea urare matinală foarte drăguță, ziua a intrat în ritmul ei firesc. Am dus copilul la gradiniță și apoi ne-am continuat drumul spre repetițiile pentru film. Pentru că filmarile încep pe 20 februarie, suntem efectiv pe ultima sută de metri, iar gândul nu ne stă la cadouri și restaurante pentru îndrăgostiți. Așa că am vorbit amândoi și am hotărât că ăsta e totuși cel mai frumos moment de a petrece Ziua Îndrăgostiților 2017: repetând, alegând costumele și pregătindu-ne psihic pentru zilele de filmare ce vor veni pentru lungmetrajul nostru.

După ce am luat copilul de la grădi, Radu s-a dus cu el acasă, iar eu m-am dus spre Teatrul Bulandra, unde am jucat (pentru mulți îndrăgostiți probabil) “Mecanica Inimii”. La întoarcerea acasă Vlad se prefăcea că doarme, așa că am prins lectura și tot ritualul dinainte de culcare.

Nu mă voi arunca să spun că vom petrece ca îndragostiții de Dragobete, căci ăla chiar va fi în mijlocul filmărilor. Dar voi putea spune că îl vom petrece făcând ce ne place nouă mai mult, îndrăgostiți de profesia noastră”, a afirmat vedeta.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here