Încet cu consilierul pe scări

Surse din anturajul lui nea Georgel Soros-Monstruosu’ ne-au comunicat că amazoana încruntată a USR-ismului bahluiez, deputata Cosette Chichirău, ar avea, de pe la Crăciunul trecut, un nou consilier, tot ieşean, pe nume Mihai ” Miky ” Vacariu .

Vestea bună pentru naivii votanţi ai USR ar fi că Miky Vacariu are obiceiul de a fi un om onest, inteligent şi cu oarece experienţă de consultant politic. Vestea proastă e că acelaşi Miky are adesea o adecvare destul de aproximativă la realitatea romîneză, asemănătoare cu cea a furtunoasei circărese Cosette. Ceea ce se cam vede din lipsa vreunui impact pozitiv al eventualei consilieri venite dinspre noul & presupusul sfătuitor .

Cunoscîndu-l de mai mulţi ani, l-am contactat acum ceva timp pe Miky Vacariu, cu rugămintea de a confirma / infirma informaţia despre colaborarea lui cu amazoana USR-istă. Doar că ‘mnealui, deşi a citit mesagiul meu, n-a binevoitără a răspunde. Nu l-o fi lăsat şefa Cosette, ori chiar însuşi nea Georgel Monstruosu’ ? Sau poate că omului i-o fi ruşine să fie asociat cu o circăreasă ieftină, de care pînă şi colegii ei se cam dezic. Ori o fi efectul cursurilor de la SNSPA, kolhozul universitar ieşit din pîntecele propagandei comuniste a lui Ceauşescu ? Oricum ar fi, tot naşpa e, Mikyşorule. Dar, vorba aia : cînd foamea e mare, şi oţetu-i dulce.

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here