Înainte spre înapoi și invers!

În campania asta s-au petrecut tot felul de chestii ciudate, la modul că o seamă a stat cu encefalul la cutie știind că agitația n-are haz (vezi cazul lui dom primare), iar alți au ieșit la rampe în diferite contexte, semn că partidele nu doarme prin reprezentanții aleși sau desemnați.

Nu mai departe, proaspătul șăf al filialei partidoiului dă pe municip a ieșit la interval cu o intensă și inimoasă echipă ca să face muncă de profil, spre mărirea pupilelor mai multor observatori care se obișnuiseră cu dom Marius mai pe la interioare. Pe de altă parte, se mai știe că partidoiul este iubit în municipiu cam ca sarea-n picăturile pentru ochi, așa că ieșirea domniei sale în peisaj a fost interpretată și ca un act de curaj, adică barca se scufundă și cineva strigă vânt din pupa.

Ca să nu mai vorbim că, tot mirarea exprimată anterioar este amplificată de faptul că dom Marius n-ar fi străin de maniera în care conselierii locali ridică dreapta la șădinți, uneori aproape că-s cumătri cu edilul Mișu. A se vedea șădința de vinerea trecută, când au trecut o seamă de proiecturi cu ciubote roș și la care există presupuneri în rândul a o seamă de capete din pesedeu, că ar fi fost jucate și de eroul nostru, pentru interesul din dotare și cele conexe acestuia.

Acuma s-o vedea cum o să fie până la trasul liniei, dar adversarii pe axă de partid au două piese grele ce trebuie demontate. Una, prezumtivul rezultat la alegeri, sub nivelul Bahluiului și doi, o presupusă alianță cu dușmanul ce nu poate fi suportată de o parte a filialei, ca să nu mai pomenim de filiala județeană unde lumea face deja rămășaguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here