Hai să dăm cu mâna-n mână!

Să știți că sunt niște probleme cu Hora Unirii de pe 24 Ianuarie. Cu aia de se joacă la sediul partidului cu săgeată din Podu Roș, care, conform unora, ar urma să-l primească o tură și pe junele nostru edil și baron, rămas fără partid în anul alegerilor.

Dar asta nu așa, cât ai bate din palme, ci cu acordul binefăcutului de la Cotroceni, ce urmează a fi invitat în urbe de dom Mișu, să joace ca pe vremea lui Cuza până la secarea Milcovului, să crape Oprișan de ciudă.

Dacă-i iese pasența edilului, dom ministru (actual) Costel pare a juca pe dinafară, mai cu seamă că invitația se face din Primărie, ceea ce nu-i chiar cușer, domnia sa anticipând, se pare, un șut discret de magnitudinea celei de a treia cizme din postura de șăf al liberalilor din dreapta Bahluiului.

Și n-ar fi chiar departe de realitate, pen’că istoria recentă încă îl mai are pe nea Gigi, care credem că tare i-ar mai place să-i intre la picioare prin alunecare, dar n-are timp acuma, după ce lucrare i-o făcut nea Mișu. Pe cale de consecință, dom Costel s-a cam pus de-a curmezișul dansului cu Chirica, dar nu pe față, ci mai dișcret, dar suficient cât s-audă dom Fluitur de la Suceava, care ar face mișcarea inversă.

Acuma, dacă nu știați, dom Flutur are în joc de gleznă mai multe firme strașnice, mult mai hârșâite în investiții, gata să le dea cu tifla celor de la noi, mai cu seamă că se anunță investiții. Ba la spital, ba oarece ocolitoare etc. Prin urmare, pe 24, luna asta, o să vedem cine e mai bimbaș. Alexe sau Flutur?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here