Un bărbat a ajuns la urgenţe după ce soţia i-a pus pe organul genital o piuliţă uriaşă. Operaţiunea de salvare, foarte dificilă

Un bărbat a ajuns la spital după ce soţia lui i-a pus, în timp ce dormea, o piuliţă din metal pe organul genital, transmite Daily Mail.

Pacientul, care are în jur de 40 de ani, s-a trezit dimineaţa cu dureri mari în zona organului genital. Penisul lui era umflat şi „strangulat”, potrivit sursei citate.

Bărbatul a început să scoată singur piuliţa, dar nu a reuşit.

A fost chemată o ambulanţă, iar medicii au intervenit de urgenţă. A fost nevoie de unelte care în mod normal nu se găsesc într-o sală de operaţie. Printre acestea se află şi un flex.

Personalul medical a turnat apă peste piuliţa din metal în timp ce aceasta era tăiată.  Din fericire, bărbatul era anesteziat şi nu a simţit nimic în timpul operaţiei, iar organul sexual a fost salvat.

„În acest caz am reuşit să salvăm penisul pacientului. Va fi capabil să devină tată în viitor”, a declarat un reprezentant al serviciilor de urgenţă, care a notat că astfel  de cazuri nu sunt chiar rare.

Soţia bărbatului i-a pus acestuia şurubul pe penis deoarece bănuia că o înşală. Pacientul se gândeşte să divorţeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here