Lăsați-mă să cânt!… cu doamna Cosette

Unde ctredeam că doamna Chichirău s-o liniștit, mai cu seamă că alianța lui partidu mneaei cu Plusu’ s-a cam făcut de băcănie cu catindatu la Cotroceni, na, că nu-i așa.

La congresul ori plenara … ori ce-o fost la USR, distinsa doamnă, în loc să-și vadă de treabă, l-o cam tras de perciuni pe candidatul ce-o dus partidu-n șanț, ceea ce i-o făcut pe mulți să se gândească, dacă n-ar fi potrivit s-o cheme când fac borșul pentru ciorbe, să se uite la el un pic, să se acrească mai iute.

Acuma, să nu credeți că-n USR e buluc de deontologi care-și însușesc criticile constructive și promit c-o să se îndrepte. Nu. Umblă o bărfă gheboasă despre to’arășu Barna, care ar fi avut oarece dialoage strategice cu partenerul Ciolo, despre cum să câștige alegerile, versiunea 2.0, planuri în care madam Cosette e pusă la „Recycle Bin“ în ce privește candidatura la primăria Iașului, în locul ei urmând ca Plus-ul să scoată din joben un candidat strașnic care să-l bată pe Mișu Chirica și să-l pună iar derector tehnic la Roznovanu.

Dacă scenariul se joacă, to’arășu Barna i-o plătește inginerește doamnei colege dă la Iași, ca să se învețe minte și să nu se mai ia de cine nu trebuie, cu tot cu societatea ei civilă și neamurile ei, amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here