Hai la fitness cu grăbire!

Știm ce-ar face o damă mai trecută să fie în cărți, ca-n piesa celor de la Voltaj, dar ce fac oamenii vremii să dea bine la electorul betegit la neuron și cu ficații negri de la sucul de cătină de cinzeci de grade tras de două ori, mai greu de intuit.

Dacă o seamă de aleși nu-s în stare să gândească până la proximitatea zilei de poimâine, altă seamă face investiții strategice pentru la anu, când bătaia peștelui este mare și imaginea contează.

Adică nu se face să te arăți electoratului cu brăcinarii cât gardul de la Casa Poporului și două guși peste gulerul cămășii, ce l-ar face gelos pe orice godac dintr-o ogradă de om gospodar ce ține Ignatul. Nu. Prin urmare, cura de slăbire se impune cu necesitate și nu oricum, ci împreună cu specialistul, denumit actualmente nutriționist, care numără caloriile din fiecare bob de orez sau icră neagră și-ți face capul calendar, de-ți vine să-i dai una, ca să-i resetezi atitudinea.

Asta o știm de la un intim al lui domnu fost subprifect, dom Bogdan Abălașei, ce, pe lângă abstinență, post negru, angajamente și schimbat de garderobă, s-o apucat și de sport cu antrenor personal, care să-i scoată din amintiri zilele de zaiafet cu șpriț de vin și grătar cu cefe bio, bașca să-l lase lac de sudoare și cu mușchiul încordat, numai bun ca substrat pentru un costum de ginerică sau candidat sadea pe loc eligibil.

Asta teoretic sau dacă vreți imaginativ, pentru că real, zice lumea, i-ar mai trebui un antrenor de fitness la neuronii capului, meserie care nu prea egzistă. Dar, căutăm și dacă găsim …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here