Festivităţi de inaugurare pentru lopata cu caşchetă

 

Regula de aur maro a statului romînez : ” Un găinaţ dacă ai făcut, inaugurează-l cu festivităţi – steaguri, defilare, panglică tăiată, sobor de preoţi şi concert cu dobe & cimpoaie „. D-apoi două ditamai motocicletele de la SMURD ?! Puteau ele scăpa de obiceiul tribului ?! Mai ales că au şi girofar …

Deci : toloaca din faţa Prefecturii Iaşi, defilare ISU / SMURD, steaguri, două motociclete cu girofar, plus soborul de oficialităţi, în frunte cu Raed Arafat, care s-a dat şi el cu obiceiul maro al pămîntului. Şi, evident, discursuri gonflate cît cuprinde, de ziceai că ăia inaugurează Canalul Suez şi Canalul Panama, la pachet cu un pod peste Oceanul Atlantic.

Tovarăşi soborişti-inauguratori, dacă tot v-aţi specializat în mămăligă cu ghivent, io zic să puneţi de o inaugurare trăsnet şi cînd o veni un lot nou de lopeţi sau de bocanci. Ori cînd şi-o schimba caşcheta tov. general-plotoner-şef de la ISU, bahluiezul Iamandi. Eventual şi cu un mega-concert Florin Salam. S-ar asorta perfect cu fazele astea demne de triburile congoleze. Iată şi un slogan pentru asemenea ocazii festive : ” Iamandi şi Arafat / Pun panglici şi la … cîrnat ! „. Hai liberare !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here