Prodanca şi figurantul / Aduc goluri cu hidrantul

 

Prodanca din titlu e semi-ţaţa cu dungi cvasi-cocălăreşti Anamaria Prodan, impresăreasa de fotbalişti despre care, mai nou, se zice că ar face şi desface treburile pe la Poli Iaşi. Iar figurantul e băieţaşul scos la înaintare, în costum de investitor cam falimentosanic, Horia Sabo pe numele lui din acte.

Dacă Poli Iaşi ar fi un club de fotbal privat, cum e normal, primarul Chirica ar putea să facă şi borş cu el, ori să-i aducă şefi pe Mama Omida şi Adrian-Copilul-Minune. Dar, fiindcă în sacul ăsta fără fund s-au băgat milioane din banii publici ai ieşenilor, iar meciurile de acasă se joacă pe un stadion care e tot proprietatea ieşenilor plătitori de taxe şi impozite, e obligatoriu ca şefii clubului să dea socoteală permanent pentru ceea ce fac. Fiindcă ieşenii sînt principalii acţionari la maşina asta de tocat milioane.

Deocamdată, lucrurile par cam maronii : deşi nu pare să fi adus vreun sfanţ personal, marele investitor microscopic Sabo a avut o primă grijă mare, concretizată printr-o mişcare dubioasă – şi-a fixat o leafă babană din banii noştri, plus una la fel pentru tăticul lui falimentăcios. Ca urmare a acestei mişcări de management genial, rezultatul a apărut rapid : Poli Iaşi a luat de la FCSB cea mai tare cafteală din ultima perioadă, 4-0. Adică de la echipa cu care anul trecut a cam făcut instrucţie de front.

C-o fi aici şi ” meritul ”  lui Tibor Selymes, celălalt nou şef din echipa de management prodănez … asta om vedea mai încolo. Deocamdată treburile sînt cam mîloase, mai ales dinspre partea băietului de mingi Sabo şi a tăticului său pseudo-investitor. În rest, sănătate şi succes domnului Prodan … pardon, dl Reghecampf ( Chelsea-Steaua rulz ! 🙂 ). Adică : tanti Prodanca, încercaţi la Iaşi metoda ” Reghe’ „, nu ” reggae „. Că e vorba de banii noştri, totuşi, nu ai ciobanului Beecali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here