Fata de ciocolată este foarte înzestrată

Frumoasa de săptămâna aceasta se numește Fiona Charpentier, are două zeci și un pic de ani și vine din celălalt capăt al lumii, din Le Gosier, Guadeloupe. Guadeloupe este un arhipelag ce aparține Franței, situat în Caraibe.

 

Pe lângă faptul că este o prezență cel puțin deosebită, se pare că gazela de ciocolată are și un creier mare cât o zi de post. A învățat mândra noastra în 22 de ani cât n-au învățat alții în 80. După ce a terminat liceul în Guadeloupe, tânăra a făcut niște cursuri de engleză la EF Malta, apoi s-a apucat de Medicină în Guiana Franceză și Medicină Dentară la Iași la UMF. Printre atâtea facultăți de medicină campioana noastră a făcut și cursuri de surfing la școli de profil renumite din British Columbia, Canada și San Diego, California.

 

Frumoasa domnișoara Charpentier este mereu pe drumuri. Azi e la Iași, la UMF, maine se pozează în Caraibe, peste o săptămâna este la Paris, parcă se teleportează. Fiona iubește să călătorească și pentru a-și finanța acest hobby costisitor, Rihanna de la UMF lucrează în fiecare vară în Caraibe.

 

Nouă ne place rău Fiona și abia așteptăm noi poze din vacanță, poze în costum de surfer, în mod deosebit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here